Не ги подминавайте, купете си мартенички от благотворителния щанд в Плевен!

Добрата новина е, че вече се събраха средства да бъде подпомогнат един абитуриент

Благотворителният щанд за мартенички е на разположение на плевенчани и през днешния ден. До 17.30 часа в търговски център "Макси" всеки ще може да закупи мартеници, които са изработени от деца от Център за настаняване от семеен тип "Изгрев" град Варна.

Средствата ще бъдат използвани за подпомагането на абитуриенти в неравностойно социално положение от училищата в Плевен и областта в рамките на инициативата "Фестивал на красотата – Плевен 2017".

Освен да закупите мартеници, може да дарите и средства в специално поставената за целта благотворителна урна.

"Днес е неделя и първите хора, които си закупиха мартенички, са на щанда в търговски център "Макси". Трогателен жест на студентка, която е на стаж в училище. Решила със свои колеги да закупят 50 мартеници за децата, при които е на стаж. Благодарим Ви!", информира Слави Михайлов, председател на Сдружението на сираците в България.

Студентката от педагогическия колеж в Плевен Мариана Христова също закупи 30 мартеници от щанда в търговски център "Макси" град Плевен. Добрата новина е, че с жеста й се събраха средства да бъде подпомогнат един абитуриент в неравностойно социално положение.