Невяна Владинова се надява да покаже нов стил в своята игра в Москва

Плевенчанката отново потвърди, че целта й е медал на Олимпийските игри в Токио през 2020 г.

След оттеглянето на "златните момичета" от националния ансамбъл надеждите за успехи и медали са насочени към Невяна Владинова. Чаровната грация впечатли с представянето си на Олимпийските игри в Рио и спечели много фенове. За новия олимпийски цикъл Неви си е поставила високи цели, които иска да постигне, затова залага на сложни и атрактивни съчетания.

"Сменихме обръча и топката, обръча го направихме в моя си стил - по-бърз, динамичен, с доста сложни елементи и връзки в него, но на мен това ми е много интересно и нямам никакъв проблем да го работя. Топката я направихме лирична, мисля даже, че в момента това е любимото ми съчетание. Нищо че е далеч от моя стил", сподели Владинова пред Sportal.bg.

Тя говори и за очакванията си от първото международно състезание за годината - Гран При в Москва: "Очакванията ми са да мога да покажа нов стил в моята игра, новите си елементи. Да видят нещо различно в мен и по възможно най-добрия начин да си покажа съчетанията."

Плевенчанката отново потвърди, че целта й е медал на Олимпийските игри в Токио през 2020 г. Надеждата е за злато, но не би отказала и отличие от друг благороден метал.