Популярна гръцка певица стана плевенска снаха (Видео)

Плевен Лайф

27-12-2016, 15:30

Снимка:

Marina Sazi/Facebook

Автор:

plevenutre.bg

Всичко от Автора

Данаил Цветков и Марина Сази подписали в Плевен през лятото

Гръцката поп звезда Марина Сази е сключила тайно брак с българския модел в Атина и бивш баскетболист Данаил Цветков. От 16 юли тази година сексапилната гъркиня официално е плевенска снаха, информира агенция "Пик".

Допреди няколко години Данаил Цветков е състезател на Спартак (Плевен), но се отказва от спорта заради контузия и ниско заплащане. В съседна Гърция получава шанса да се пробва като модел и авантюрата с модата се оказва не само успешна за професионалната му реализация, но и в личен план, тъй като в Атина среща и жената на живота си.

Марина и Данаил се запознали в началото на миналата година по време на снимките за клип на Сази. Плевенчанинът отишъл да придружи своя колега, грък, ангажиран за партньор на певицата. "Тя беше харесала най-добрия ми приятел за нейн партньор във видеото. На снимачната площадка обаче помежду ни пламна любов от пръв поглед. Няколко дни след снимките излязохме на първа среща, уж на кафенце, но тя продължи близо 10 часа", разказа бившият спортист.

Малко преди запознанството им Марина гостува в България за няколко участия - в София и в страната, без да подозира, че за в бъдеще ще й се налага да посещава страната ни по-често. Почти веднага след запознанството си с Данаил заживели заедно, а от лятото вече са и семейство.

"Подписахме в Плевен тайничко, без шум и панаири. Беше много забавно, защото отидохме да сключим брак така, както ходим на кафе - по дънки, тениски и маратонки. Хората в Гражданското не бяха виждали такова нещо... Планираме сватбата за идното лято, ще я направим на морето, на някой малък плаж", споделя семейните планове Данаил.