Бременната Галена се раздаде докрай за 1000 плевенчани (Снимки)

Певицата пази сантимент към Плевен заради първата си рожба

Една от най-харесваните български певици - Галена, зарадва феновете си в Плевен през изминалия уикенд. Изпълнителката, която е в началото на своята втора бременност, събра овациите на около 1000 плевенчани в обновения клуб "Анаконда".

Галена зарадва меломаните с най-големите си хитове, изпълняваше музикални желания и не пропускаше да разказва вицове и да забавлява с остроумни шеги. Хитовата звезда блесна и с фолклорни изпълнения, което накара почитателите й да се хванат на хоро.

Певицата отбеляза по време на изявата си, че вече е раждала в Плевен. На това се дължи и сантимента й към града на Панорамата. Както вече сме писали, на 22-ри юни 2009 г. точно в 10.20 сутринта, в клиниката по "Акушерство и гинекология" на Университетската болница на Медицинския университет, проплака синът й Стефан.

Носителката на титлата "Певица на годината" бе изпратена с бурни аплодисменти от плевенските си фенове, както и с пожелания за лека бременност. Участието на Галена в Плевен всъщност е едно от последните й, тъй като предстои да си вземе дълга почивка от сцената.