В село Ясен учредиха местен клуб на Жени ГЕРБ

Избраха 7-членно ръководство на клуба

"Българските жени са доказали, че са изключително последователни, принципни, успешни и способни да носят отговорност. Госпожа Цачева, нашият кандидат за Президент на Република България, е убедителен пример за това. България се нуждае от точно такъв Президент, който да е познат и уважаван в чужбина, но и близък до хората. Знам, че новосъздаденият клуб на ЖЕНИ ГЕРБ в Ясен ще покаже колко ефективно могат да работят жените, обединени от обща цел”, каза народният представител и областен координатор на ПП ГЕРБ – Плевен Владислав Николов.

Той, Евгения Станева-общински организационен секретар на ЖЕНИ ГЕРБ и Валя Вълчанова – член на ръководството на общинската женска структура на ГЕРБ  – Плевен бяха специално гости на учредителното събрание.

С единодушна подкрепа присъстващите избраха 7-членно ръководство на клуба, което ще бъде председателствано от Тинка Духленска, а секретар ще бъде Веска Трифонова.

Новосъздаденият дамски клуб в плевенското село Ясен изрази непоколебимата си подкрепа за първата жена Президент на Република България Цецка Цачева.