С водосвет ГЕРБ – Плевен даде старт на предизборната кампания за президент и вицепрезидент

„Обръщам се и към всички плевенчани – да подкрепим човека от Плевен”, каза народният представител Владислав Николов

Народният представител Владислав Николов, областният управител Ралица Добрева, председателят на Общинския съвет Мартин Митев, общинското ръководство на партия ГЕРБ председателствано от Любка Костова и с организационен секретар Диана Данова, общинските съветници от ГЕРБ, членове и симпатизанти на партията днес присъстваха на водосвет за предизборната кампания за президент и вицепрезидент. Символично начало на предизборната кампания по традиция партия ГЕРБ – Плевен дава с водосвет в църквата „Свети Николай” с убеждението, че благословените от Бог усилия, ще доведат до пореден успех.

„Познавам госпожа Цецка Цачева от 2007 г. За мен тя е голям професионалист, експерт в своята област, което ясно се вижда от работата й в Народното събрание. Госпожа Цачева е много активна и в законодателната дейност. Аз искам да обърна внимание и на нейните взаимоотношения с хората, на нейната доброта и съпричастност. Госпожа Цачева има качествата на обединител на нацията и доказателство за това е безупречната й работа й като Председател на НС, където тя по брилянтен начин съумява да балансира между толкова много политически партии. Тези качества я правят достоен кандидат с реални шансове в следващите 5 години именно тя да бъде първата жена президент на Република България”, каза след водосвета народният представител от ГЕРБ Владислав Николов.

„Обръщам се и към всички плевенчани – да подкрепим човека от Плевен”, призова плевенчани и жителите на Плевенска област народният представител Владислав Николов.