Плевенчанката Гери Дончева напусна "Фермата"

Скорошна операция попречи на моделката да довърши дуела за оставане в шоуто

Плевенчанката Гери Дончева напусна шоуто "Фермата" след драматичен дуел с Юлиана Попдимитрова от Сандански. По време на едно от изпитанията на Гери й потече кръв и това я принуди да напусне преждевременно риалитито заради претърпяна скорошна операция.

Първото изпитание бе висене на стълб. То бе спечелено от Гери. След това участничките трябваше да отговарят на въпроси от алманаха и Юлияна бе по-съобразителна. По време на третото изпитание момичетата трябваше първо да напълнят купа с мляко, носейки го по греда с черпак, а после да направят същото с бъчва, вода и менци. Юлияна отново взе победата. Следващият сблъсък между двете дами бе бутането на греда. Докато двете дами бутаха дървената греда, опитвайки се да изблъскат една друга, Гери се нарани и каза, че й е потекло кръв. Наложи се да бъде прегледана от лекар. В крайна сметка стана ясно, че Гери е претърпяла хирургична интервенция преди да влезе във "Фермата" и не може да продължи участието си. 

Развълнувата Дончева призна, че истинският й живот не е толкова хубав, колкото е бил във "Фермата", защото в предаването се запознала с много приятни хора.

"Аз съм силна и без да се доказвам. Смятам, че до юни ще се възстановя напълно. Искрено се надявам да стъпя на краката си, без опасност за моя живот. Във "Фермата" бях искрена, бях себе си", каза Гери преди да напусне завинаги риалитито.