Остават броени дни до финала на "Супер промяна"

Последният епизод ще бъде излъчен на 11 октомври от 22:00 часа

Първото телевизионно фитнес риалити "Супер промяна", което се излъчва по БНТ HD, навлиза във финалната си фаза. Дванадесетте фитнес любители, които успяха да преодолеят оспорвания кастинг, преминаха през редица изпитания по пътя към своята мечта – да превърнат хобито си в професия.

С помощта на треньорите Марина Декова, Кирил Танев и Румен Спецов участниците в телевизионното състезание постигнаха завиден напредък, преживяха драматични обрати и промениха коренно своя ритъм на живот и начин на хранене. В предаването те придобиха сериозни умения да контролират тялото и емоциите си и имаха възможност да срещнат с някои от най-добрите български културисти.

Елиминациите не пожалиха дори фаворитите, а колизиите на предаването направиха зрителите свидетели на неочаквани провали и напрегнати моменти в отношенията с журито. В отминалите епизоди участниците споделиха своите преживявания и притеснения по време на състезанието, проблемите, които преодоляват в рамките на формата и мотивите им да продължат в надпреварата. Техните най-близки хора разказаха за постигнатите промени в начина им на живот.

До момента шестима от участниците успяха да преодолеят изпитанията на елиминациите. Йоанна Каменова, Стоян Стоянов, Димитрина Гачева, Георги Новаков, Ева Георгиева и Петър Петров имат възможността да се явят като състезатели в предстоящото издание на Турнира по културизъм и фитнес „Мечката 2016“, което ще бъде и полуфиналът на предаването. Представянето на всеки ще бъде решаващо за оставането му до края на първото телевизионно фитнес риалити. Последният епизод ще бъде излъчен на 11 октомври от 22:00 часа, информира БНТ.

Всички епизоди на предаването „Супер промяна“ можете да гледате в интернет: http://www.bodyconstructor.com/videos.php?r=1&cat_id=3&season=3&vm=1&limit=&page=0