Плевенчанка в топ 3 на конкурса "Мис Сирена 2016"

Красота, чар и стил от Мадлена Иванова в един от най-мащабните конкурси у нас

Прекрасната Мадлена Иванова получи поредното си признание на модния подиум. Красивата плевенчанка стана втора подгласничка в конкурса "Мис Сирена 2016" и спечели парична награда в размер на 2000 лева. Победителка в конкурса стана Росица Христова от Пловдив.

22 красавици се бориха тази вечер за короната и наградния фонд в размер на 15 000 лева в Златни пясъци. Припомняме, че подготвителната програма на претендентките бе доста натоварена, като започна още в четвъртък следобяд.

Финалният етап на един от най-мащабните конкурси по родното Черноморие премина при много добра и професионална организация, а хубавиците дефилириха на откритата сцена в курортния комплекс. Изборът на "Мис Сирена" протече в 3 тура – Мадлена Иванова и останалите участнички се представиха в ежедневни облекла, направиха дефиле по бански костюми, както и представяне с официални и булчински рокли.

В галаспектакъла участие взеха певицата Невена Цонева и група "Миленуим", Елица от дуета Елица и Стунджи. Водеща на събитието пък бе Йоана Драгнева.