Ферарио Спасов: Спартак тренира само с мисълта за победа

Добрата новина е завръщането на вече възстановения след операция нападател Преслав Антонов

Утре (10 септември) Спартак (Плевен) е домакин на Ботев (Враца) в среща от 5-ия кръг на футболното първенство на Втора професионална лига. Двубоят е от 17:00 часа на стадион „Плевен“. Той ще е официален дебют за новото треньорско ръководство – Ферарио Спасов и асистента му Бойко Цветков.

Въпреки промените в спортно-техническия щаб и отбора, обстановката е спокойна. Плевенският тим ще излезе срещу врачани без капитана си Иво Иванов, който лекува контузия. По същата причина за пореден път извън групата остава Теодор Коларов. Добрата новина е завръщането на вече възстановения след операция нападател Преслав Антонов.

"Момчетата се подготвяха за този мач изключително сериозно. Анализирахме представянето на отбора до момента, знаем грешките, а също и как да ги отстраним. Предстои ни двубой на собствен терен и трябва да сме наясно като отбор какво искаме от него – победа. С мисълта за нея ще излезем. Сигурни сме, че няма да е лесно. Ботев е труден противник и това се потвърждава от представянето и класирането му до момента“, коментира старши треньора на Спартак – Ферарио Спасов.