Карамазов и Вергов признаха, че пазят "специални спомени" за Плевен

Дадохме повече от това, което имаме като възможности, споделиха актьорите

"Генералната ни задача е да привлечем младите хора в театъра”, обясни в студиото на "Събуди се”" по Нова тв актьорът Владимир Карамазов. "Младите хора не можеш да ги "хванеш" със стандартните начини за реклама, можеш да ги "хванеш" със социалните мрежи", убеден е той.

Двамата с Юлиян Вергов разказаха за есенното турне на „Трите мечки” – съвместният им проект със Захари Бахаров. Тримата обикалят за втори път страната с две от съвместните си представления. Те планират да посетят общ 29 града и то само в рамките на един месец. Както вече писахме, в Плевен те ще играят "Спанак с картофи" на 15 септември в читалище "Съгласие".

"Първото ни турне беше доста успешно. Когато даваш всичко от себе си на сцената, колкото и банално да звучи, хората го забелязват. Имаше един случай по време на лятното турне в Плевен, когато дадохме повече от това, което имаме като възможности. Дълго и широко е за обяснение", обясни Вергов. "Можеше да има и травми, да, но хората го оцениха. Когато хората видят, че се раздаваш на сцената, това го оценяват наистина", допълни Карамазов.

Припомнете си какво точно се случи при предишната им изява в Плевен