Горчиво! Истинска сватба по български вдигна кечистът Русев! (Видео)

Преуспелият в Америка нашенец поведе хорото и развя родния трибагреник

Българският кечист Мирослав Барняшев, известен като Русев, се завърна в родината си, за да вдигне истинска сватба по български с половинката си Катрин Джой Пери, позната като Лана. Пловдивчанинът, който в момента е може би най-успелият българин зад граница и е носител на американския пояс в световната федерация по кеч, за пореден път показа колко много обича страната си.

Миро избра да покаже на Лана традициите и обичаите на българската сватба, за което получи множество похвали в социалната мрежа. Лана бе "открадната" от апартамент в Пловдив под звуците на "Ела се вие, превива", след това Русев намери обувката, а накрая двамата тропнаха хорце на улицата, развявайки българския флаг пред погледите на минувачите.

Звездното събитие бе заснето от американската WWE Network и ще бъде излъчено в предаването "Total divas", което е посветено на личния живот на кеч звездите. В същото време, нито една родна телевизия не спомена и дума относно повода за завръщането на преуспелия в Америка нашенец...

За българската сватба на Русев пристигнаха и други кеч звезди, сред които Джими Усо, Наталия и Наоми.

Ето и малко кадри от събитието, които бяха споделени на официалния профил на Лана във Фейсбук. Особено забавно е как тя и колежките й от световната федерация по кеч затискат вратата и на развален български подканят за "още пари".