Владо, Юли и Захари стегнаха багажа за есенното си турне

Тримата актьори акостират в Плевен на 15 септември

31 представления в 29 български града са включени в програмата на есенното турне на "Три Беарс Ентъртеймънт" – продуцентската компания на Юлиан Вергов, Владо Карамазов и Захари Бахаров. Внушителният по мащабите си театрален тур започва на 2 септември от Пловдив и ще продължи до 14 октомври, а тримата акьори вече стегнаха багажите си.

Както вече писахме, в Плевен изявата им ще е на 15 септември в читалище "Съгласие", а над половината зала вече е продадена.

Заедно с турнето Захари Бахаров, Владимир Карамазов и Юлиан Вергов стартират и инициатива за изключване на мобилните телефони по време на театралните представления. За целта всеки зрител ще получи флаер с призив "Гледай представлението, а не телефона си".

"Разбира се, че актьорите са тези, които с играта си трябва да задържат вниманието на зрителя. Основната отговорност е наша. Някой би добавил, че ако няколко светещи телефона в залата могат да нарушат концентрацията ти, то значи май не си за тая професия. Но работата е там, че освен нас, светлината от дисплея пречи на поне 10-тина човека, които са имали лошия късмет да седнат до някой, който е решил точно сега да провери какво става във Фейсбук. 10 човека, които са платили, за да гледат точно това представление. Та актьорите кучета ги яли, но тия 10 души са ми важни. Смятам, че проблемът със звънящите в залата телефони е в много голяма степен решен. Сега е време да се заемем с този", казва Захари Бахаров.
"Хората не го правят нарочно или от лошо възпитание, според мен повечето не си дават сметка, че пречат. Така че, ако ги информираме, може и да престанат", допълва актьорът.