Роксана екранизира новата си песен, участват и фенове

Снимките са реализирани в кино студиата в Долна Малина

Наскоро певицата Роксана покани феновете си на снимачната площадка на новия си музикален проект, а ето, че той вече бе заснет от режисьора Йродан Петков. Много весели моменти съпътстваха работата на екипа, а самата изпълнителката от Кнежа сподели емоциите си след края на снимачния процес и в социалната мрежа.

“Приятели готови сме. Видеоклипът към новата ми песен е факт и до края на месец юли го очаквайте само по телевизия “Планета” и официалният ни канал в YouTube, Planeta Official. Искам да благодаря от сърце на всички мои почитатели, които взеха участие в лентата и играха с душа и сърце за моя проект. Не на последно място искам да благодаря и на моя екип, който днес работи повече от професионално за мен, начело с моя любим режисьор Йордан Петков. Обичам ви много!”, написа Роксана в официалната си страница във Facebook.

Това, което можем да издадем в аванс е, че снимките са реализирани в кино студиата в Долна Малина. Парчето е бързо, ритмично и изпълнено с енергия, напълно в унисон с емоциите, които вълнуват всички през лятото. Ето защо певицата ще заложи именно на тази песен да бъде летния й хит.