Плевен посреща първото лятно парти със звездите на Hit Mix Channel (Видео)

Адриана и Зоя Мутишева не крият вълнението си, че ще бъдат на своя територия

Kaкто вече информирахме, Плевен посреща част от звездите на най-новата музикална телевизия Hit Mix Channel.

На 18 юни клуб "Анаконда" ще бъде домакин на парти, което определено ще се помни дълго. Своите хитове ще изпеят Крум, Кристиана, Ангел, Адриана, Лияна, Зоя Мутишева и Джорджано.

Плевен е специално място за две от певиците, включени в афиша – Зоя Мутишева и Адриана, за които градът е роден. Затова и двете изпълнителки не крият вълнението си, че ще бъдат на своя територия.

Това е първото лятно парти, с което ще бъдат представени официално имената от ефира на медията. В останалите градове феновете ще могат да видят на живо и други артисти, които са част от програмата на Hit Mix Channel.

Hit Mix Music е съвременна музикална компания, която стартира своята дейност в края на 2015 година. Обединява екип от професионалисти, които повече от 10 години развиват най-актуалните имена от поп-фолк и поп сцената на България.

Компанията работи с артисти, които са утвърдили своите имена през годините и са се превърнали в едни от най-обичаните звезди в България. През 2016 година екипът се фокусира и върху няколко непознати за публиката изпълнители, които имат невероятен талант и получават подкрепа, за да тръгнат успешно по пътя към голямата сцена.