Отборът на МВР - Плевен завърши достойно участието си на републиканското в Албена

Късметът изневери на плевенските полицаи в 1/4-финала, допуснаха гол в добавеното време

Отборът на плевенската полиция отстъпи с 0:1 на колегите си от Пловдив в среща от 1/4-финалната фаза на републиканското първенство по футбол за служители на МВР.

За съжаление в изключително интересния двубой в КК Албена, определен от мнозина като финал преди финала, късметът обърна гръб на плевенчани, които стояха отлично на терена по време на целия мач.

Отборът на ОДМВР - Плевен изпусна няколко добри положения през двете полувремена на четвъртфиналния сблъсък. Пловдивските ченгета също отправиха 3-4 опасни удара, но плевенският вратар Владимир Трифонов блесна с невероятни спасявания. Шансът споходи пловдивчани в последните секунди на добавеното време, когато всички вече очакваха рулетката на дузпите, но след ъглов удар и няколко рикошета топката попадна в техен играч, който се разписа.

Въпреки загубата, плевенските полицаи се завръщат с високо вдигната глава след успехите над колегите си от Видин и София в груповата фаза и крайно пето място в надпреварата, в която участваха тимовете на 19 дирекции от цялата страна.