Показаха официалния постер за битката на Явор Маринчев с албанския Тайсън

Хиената и Нури Сефери ще се бият в мач от 8 рунда по 3 минути

Остават броени дни до боксовия сблъсък на Явор Маринчев - Хиената с "албанския Тайсън" Нури Сефери. Двамата са гвоздеят в програмата за бойната галавечeр "Fight night: The Story 4" в Олтен, Швейцария. Събитието ще се състои на 21 май, a зрителите ще видят и други 13 битки, но в стил К1, като сред тях има и такива за титли.

Организаторите от "Brothers Gym" показаха и официалния постер за мача на вечерта, в който ще се изяви бившият шампион на България за професионалисти и аматьори.

Вратите на "Стадхале Олтен" ще отворят в 16 часа, а предварителните срещи ще започнат в 17.30 часа. В 18.00 ще стартира основната програма, a битката на Явор Маринчев със Сефери е заложена за около 23.00 ч. Двубоят им ще е от 8 рунда по 3 минути.

Албанецът, който прави завръщане на ринга след едногодишно отсъствие заради контузия в лакътя, ще се радва на подкрепа от местните фенове, тъй като има и швейцарско гражданство. Със сигурност обаче ще има и българи в залата, които ще развяват родния флаг в подкрепа на плевенския боксьор, който е в серия от три поредни победи на профи ринга.