Невяна Владинова: Определено се чувствам по-уверена и сигурна в себе си

Конкуренцията е жестока, отбелязва плевенчанката

"Oпределено се чувствам по-уверена и по-сигурна в себе си", това каза състезателката по художествена гимнастика Невяна Владинова. Преди броени дни тя демонстрира страхотна игра на турнир от Световната купа по художествена гимнастика в Пензаро, Италия. Плевенчанката се класира седма на финала на топка и шеста на финала на лента. Владинова се нареди девета в многобоя.

"Много съм доволна от състезанието в Лисабон. Беше най-силното до момента и имаше много конкуренция. Играха почти всички от най-добрите гимнастички, получи се като малко световно", сподели Владинова, която отчита, че в олимпийската година конкуренцията е наистина жестока. "Всеки се бори за предни класирания - дори Япония, Грузия, Узбекистан - такива държави, които доскоро нямаха гимнастика", отбелязва тя.

"Годината тръгна добре, надявам се оттук-нататък да продължи все по-добре", сподели още Невяна Владинова, допълвайки, че на всяко състезание се вижда къде може да се доусъвършенства нещо по съчетанията и работят усилено по детайлите.