Плевенчанка спечели смартфон от лотарията на НАП

31-годишната късметлийка е регистрирала общо 139 касови бележки

Боряна Вачева от Плевен е десетият седмичен късметлия в Лотарията на НАП и МФ. До сега 31-годишната победителка е регистрирала общо 139 касови бележки, а късмет й донесе фискален бон на стойност 5,98 лв. за закупени минерална вода и шоколадови бонбони. Наградата смарт телефон с четириядрен процесор, 2 СИМ-карти, 5,3 инча HD дисплей връчи лично директора на офис на НАП Плевен г-жа Цветомила Потурлиева с пожелание за здраве и още по- късметлийска и успешна година.

Лотарията „Касов бон“ стартира на 16 ноември 2015 година. Статистиката сочи, че плевенчани се нареждат сред най-активните участниците в играта и са въвели повече от 565 хиляди фискални бонове на стойност 6.2 млн.лв. Досега над 125 хиляди граждани от цялата страна са регистрирали в сайта 15 милиона касови бележки на стойност 203 млн.лв.

Да участва в Лотарията може всеки, навършил 14 години, който има профил в сайта www.kasovbon.bg и е регистрирал валидни касови бележки, издадени след 16 ноември миналата година. Няма ограничения за вида на покупката, нито изискване за минимална и максимална стойност. Касовите бележки могат да се регистрират по три начина - чрез сайта на лотарията www.kasovon.bg, чрез мобилно приложение на НАП и чрез телефона на Агенцията 0700 18700.

От НАП напомнят, че е много важно хората да пазят касовите си бележки до края на играта, защото ще получават наградите си срещу тях. Всички търговци, издали печелившите касови бележки, ще бъдат щателно проверени, обещават също от НАП.