Даряват на бебоците в Плевен пелени и легълца

Животът

14-01-2016, 10:54

Снимка:

pixabay.com

Автор:

plevenutre.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

Кметът ще ориса първото плевенско бебе за 2016 г.

Родители помогнаха за избора на градовете, чиито родилни отделения ще бъдат модернизирани

"Pampers" ще окаже подкрепа на 10 родилни отделения в България с неонатално оборудване и пелени за новородени. Родители помогнаха за избора на градовете, чиито родилни отделения ще бъдат модернизирани с помощта на Pampers чрез гласуване във Фейсбук.

10-те града събрали най-много гласове са: Добрич, Плевен, Стара Загора, Перник, Търговище, Русе, Бургас, Велинград, Силистра и Варна.

През 2015 г. Pampers и UNICEF отбелязаха 10 години от началото на своето партньорство с кампанията "1 пакет = 1 животоспасяваща ваксина". През всички тези години кампанията показва, че заедно можем да подобрим живота на майки и деца по цял свят.

В знак на благодарност към всички български родители, които се включиха в  кампанията, "Pampers" ще подкрепи с неонатално оборудване и пелени за новородени родилни отделения в 10 български града. По този начин компанията продължава своя дългосрочен план за осигуряване на още по-добра грижа за бебетата в първите дни от живота им, като дарява пелени, легълца за новородени и специални столове за родилки.