Изнесени приемни ще съветват земеделците в Плевенско

Мисия

12-01-2016, 07:00

Снимка:

plevenutre.bg

Автор:

plevenutre.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

НССЗ ще открие две изнесени приемни в Плевенско

НССЗ продължава своята дейност, свързана с предоставяне на информация и консултации

НССЗ продължава своята дейност, свързана с предоставяне на информация и консултации на място в общински центрове и населени места. 

По време на изнесените приемни всеки един земеделски стопанин ще може на място в региона си да получи актуална информация и съвети в областта на земеделието и развитието на селските райони, в т.ч. и за възможностите за финансиране по Програмата за развитие на селските райони 2014 -2020 г. и видовете схеми за подпомагане. Експертите на НССЗ разясняват задължителните изискванията, които земеделските стопани трябва да спазват при избраните схемите за директни плащания и/ или като бенефициенти по мерки от ПРСР . Целта на приемните е да се разшири и улесни достъпа на земеделските производители до консултантските услуги на Службата.

Информация с датите, часовете и местата на изнесените приемни е публикувана на интернет страницата на НССЗ в рубрика „Обучения и информационни дейности, подрубрика „Изнесени приемни” (www.naas.government.bg/bg/Обучение/2398). През първото тримесечие на годината в област Плевен приемните ще се организират в дните от 2 февруари до 30 март.