Тече интензивна работа по почистване на алеите в парк "Кайлъка" (Снимки)

Мисия

05-01-2016, 14:56

Снимка:

Областна администрация - Плевен

Автор:

plevenutre.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

Снегът пак ни изненада - ето каква е ситуацията в Плевен (Галерия)

Що е то снегорин и има ли почва у Плевен?

Позатоплилото се време и зимната красота на паркa привлякоха доста граждани

Алеите в парк "Кайлъка" са достъпни и приятни за разходка за всички посетители, въпреки натрупалия сняг през последните дни. В това заедно се увериха днес Областният управител Ралица Добрева, народният представител Владислав Николов и председателят на Общинския съвет Мартин Митев, съобщават от Областна администрация - Плевен.

Позатоплилото се време и зимната красота на парк "Кайлъка" отново бяха привлекли доста граждани. Този път обаче тяхната разходка бе съпроводена и с приятна изненада, защото завариха работници да чистят снега по алеите и около пейките. Инициативата на областния управител Ралица Добрева, срещнала подкрепа и от председателя на Общинския съвет Мартин Митев, бе положително оценена от хората особено в навечерието на Йорданов и Ивановден.

Областният управител Ралица Добрева, народният представител Владислав Николов и председателят на Общинския съвет Мартин Митев благодариха на работниците и се спряха с разхождащите се в "Кайлъка".

"Парк "Кайлъка” е природното богатство на Плевен, на което жителите и гостите на града трябва да могат се радват във всеки сезон. Приемам това като своя лична кауза и както през лятото се погрижихме на хората да им е приятно да прекарват свободното си време в парка, така и през зимата ще направим нужното те с удоволствие да се разхождат спокойно сред снежната му красота”, каза областният управител Ралица Добрева при срещата си с хората.