Плевенските мотористи обмислят празнично шествие и навръх Деня на детето

Кметът Георг Спартански поздрави рокерите за коледната им акция

Плевенските мотористи обмислят възможността да организират празнично шествие и навръх Деня на детето, научи plevenutre.bg. Припомняме, че за втора поредна Коледа любителите на екстремни изживявания създадоха празнична атмосфера за плевенчани навръх най-светлия християнски празник, зарадваха децата в неравностойно положение от домовете в града и показаха, че когато хората са обединени от обща кауза, резултатът винаги е положителен и успешен.

Идеята за мотошествие на 1 юни все още е в ранен етап на обсъждане, но желанието на местните клубове е да организират подобна инициатива и през летния сезон. Мотористите са отворени и за предложения от страна на общината за това как такива събития могат да се направят още по-мащабно и на следващата Коледа шествието да бъде още по-грандиозно.

Изминалата благотворителна акция на рокерите получи положителна оценка и от кмета Георг Спартански. "Браво, рокери! Инициативата на плевенските моторджии стопли сърцата на стотици деца! Коледата стана възможна!", написа градоначалникът на своя профил във Фейсбук.