Боксьорът Явор Маринчев отнесе британец насред Лондон!

Хиената прати Карл Уийлър в два нокдауна, извоюва победата по точки

Явор Маринчев - Хиената победи по точки Карл Уийлър (59-53) в "A night of war" /"Нощта на войната"/ в Лондон. Както Plevenutre.bg писа, боксьорът от Плевен бе сред звездите в поредната гала вечер на веригата "Goodwin Promotions".

Шоуто се състоя в зала "Йорк" през изминалата нощ и включваше 14 битки. Противник на Маринчев бе 33-годишният британец Карл Уийлър. Плевенчанинът се наложи над 191-сантиметровия англичанин в 6 рунда под френетичните възгласи на пълната с британци зала. Атмосферата обаче изобщо не го притесни и той успя да вкара изключително тежки удари на противника си и да го прати в два нокдауна, което в крайна сметка му донесе и победата.

"Този път нямаше как да не ми дадат победа. Направих му два нокдауна във втория и в петия рунд. Като цяло мачът беше под мой контрол. Можеше да го нокаутирам, но във втори рунд си ударих дясната ръка лошо и не можех да удрям с нея след това по-силно", коментира бившият шампион на България за професионалисти и аматьори пред Plevenutre.bg часове след успеха.

Toва бе девета победа за 32-годишния Маринчев на профи ринга.

На снимките: Противникът на Хиената от снощи - Карл Уийлър /в средата/. На втория кадър може да видите атмосферата в зала "Йорк" от "A night of war".