Представител на турска болница се срещна с Влади и му вдъхна надежда

Има голяма възможност да се възползва от съвременните методи за лечение и рехабилитация

Владимир Петров и близките му се срещнаха с Мерелин Хасанова, която е представителка за турската болница "Гювен" в България. Припомняме, че момчето продължава битката си за пълно възстановяване след претърпяна катастрофа и пред него се отваря нов шанс.

"Видяхме едно слънчево момиче, изпълнено с вяра и оптимизъм! От разговорите ни с нея разбрахме, че Влади има голяма възможност да се възползва от съвременните методи за лечение и рехабилитация, като едно от тях е поставяне на ботокс, които ще му помогнат да отпусне спастиката, която му пречи да осъществява нормални двигателни движения. Даде ни пример с момче, което сме виждали по телевизията и което е било вече при тях за лечение и сега се чувства много по освободено в движенията и по-самостоятелно и мотивирано", съобщиха близките на Влади на страницата "Да помогнем заедно на Влади във Фейсбук".

Както вече писахме, другото нещо, което е много важно за Владимир, е роботa Локомат с помощта, на който пациентите ходят. Този робот помага на пациентите да се мотивират и да повярват, че могат да се справят сами.

"Видяхме видеоклип с момче което се движи с този робот. Срещата много ни помогна да добием реална представа за резултатите от това лечение. Приятели, повярвайте и вие! Да помогнем на Влади да отиде в "Гювен" - Анкара!", призовават родителите на Влади.

ДАРИТЕЛСКА СМЕТКА В ЛЕВА:

Първа Инвестиционна банка (Fibank)

IBAN: BG33FINV91502015516166 Титуляр - Галин Василев Петров