Ще отведат ли новите "Кошмари в кухнята" шеф Манчев и в Плевен?

Плевен Лайф

18-11-2015, 16:19

Снимка:

Нова тв

Автор:

plevenutre.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

Шеф Манчев ще спасява ресторант на пътя Плевен - Луковит

Местни ресторантьори с шанс за участие в новия сезон на шоуто

Собственици на малки ресторанти и популярни места с изгубена слава в Плевен имат нов шанс да атакуват "Кошмари в кухнята". Кулинарното шоу на шеф Манчев се готви за своя трети сезон и вече набира кандидати. Дали във финалния етап ще попадне и някое емблематично плевенско заведение, ще стане ясно на старта на сезона.

"Всеки ресторант, в който влизаме, е на ръба на оцеляването и на практика пред фалит. Причините за това са най-различни - безобразна хигиена, лош мениджмънт, семейна драма, кризата в обществото или в личния живот на неговите собственици. Моята задача е да ги сблъскам с действителността, дори това да е кошмарно болезнено. В това шоу аз съм строг и безкомпромисен - или се променяш, или затваряш!", казва шеф Манчев.

"Успявам много бързо да видя проблемите в един ресторант, намирам решения за развитието му и правилното му функциониране, но само неговият собственик може да реши дали ще следват моите препоръки или ще продължи надолу към пълна гибел на своя бизнес", споделя още шеф Манчев.

Предаването е направено по световноизвестния американски формат Kitchen Nightmares.