Тереза Маринова - 15 години след олимпийската титла в Сидни

Лекоатлетката от Плевен разкрива интересни факти от живота си в "Извън играта" по БНТ

Гост в предаването „Извън играта" по БНТ тази събота (7-ми ноември) ще бъде олимпийската шампионка по лека атлетика Тереза Маринова. В откровен разговор с водещата Люба Пашова тя ще обясни защо се е сдобила с име едва месец след раждането си и на кого е кръстена. Спортистката ще си припомни трудните моменти в семейството и мигове от детството, информират от националната медия. Зрителите ще научат защо Тереза Маринова има две бащи и две майки, но не поддържа връзка с родната си.

„С течение на годините тя е станала толкова мъдра, улегнала и мислеща. Много съм очарована за пореден път от госта, който имам“, сподели Люба Пашова в ефира на БНТ.

Известната плевенчанка ще признае, че приема треньора си Христо Марков като втори баща и ще разкаже за общата им работа. Тереза споделя, че двамата са единственият тандем в света, в който олимпийски шампион успява да създаде олимпийска шампионка.

Зрителите на „Извън играта" ще видят лекоатлетката в нова светлина - като майка на Дарина и Калин. И как родителството я е превърнало в улегнал човек, далеч от ината.