16-годишна от село Рупци напусна със сълзи X Factor /Видео/

Силвия Костова трогна журито и зрителите с житейската си история

16-годишната Силвия Костова от село Рупци очарова с изявата си в шоуто X Factor, но в крайна сметка напусна сцената със сълзи на очи.

Момичето сподели, че е от ромско семейство и живее с брат си, баба си и дядо си. "Когато бях на 9 години мама и тате заминаха за Гърция с цел да изкарват пари. И ни оставиха с брат ми на грижите на баба и дядо. С течение на времето родителите ни се разделиха, виждаме се много рядко. Почти не пращат пари. Баба и дядо ме възпитават малко по-строго в сравнение с останалите деца, така мисля. Всичко се върши от мен и баба. Дядо е по-строг, защото смята, че съвременните момичета нямат нормалното и културно държание. Не ми позволява да се движа с момичета, които пушат или пият", сподели Силвия.

"Имам големи мечти. Мечтая да се реализирам и искам да бъда нещо повече от това, което всички си мислят, че могат да са ромите", сподели тийнедйжърката от Рупци.

"Много звънък и хубав глас, но много необработен. Сигурен съм, че ако те хване правилен човек, който да ти покаже как стават нещата, има много хляб в гласа ти. Село Рупци трябва да се гордее с теб!", коментира Маги Халваджиян. "Успя да ме приковеш, но наистина си малка и това се чува", допълни Люси Дяковска. Тя и Саня Армутлиева й дадоха "не", въпреки позитивните оценки на Криско и Маги. Плевенчанката дори стана, за да прегърне Силвия и я посъветва да се върне догодина. "Вземи всичко това, което ти казахме и се върни. Един ден ще си ни благодарна, че сме ти дали шанс да се върнеш по-силна", каза й Люси Дяковска.