В ОУ "Антон Страшимиров"-Бохот дадоха старт на доброволческа инициатива

На кръгла маса ознаменуваха началото на Заедно сме по-добри в... училище"

С организираната днес кръгла маса в ОУ "Антон Страшимиров"-Бохот бе даден старт на Национална кампания "Заедно сме по-добри в... училище". Кампанията е по инициатива на ЦМЕДТ "Амалипе" с подкрепата на Вицепрезидента на Република България - Маргарита Попова.

В подкрепа на кампанията в кръглата маса взеха участие Деян Колев и Теодора Крумова от ЦМЕДТ "Амалипе", Албена Тотева - Началник на РИО Плевен, Йонита Иванова - Началник отдел "Образование и култура" в Община Плевен, Диана Данова - Председател на съюза на математиците в Плевен и общински съветник, Антон Георгиев - общински съветник, Даниела Бачовска - Началник отдел в РИО Плевен, Цветан Кънев - кмет на с. Бохот, Живко Пенков - кмет на с. Тодорово, Чавдар Велинов - Председател на комисия по "Култура и вероизповедания", бивши възпитаници на училището, учители, родители и ученици.

Кампанията ще продължи до 31 август 2015 г. В този период всеки, който реши, може да допринесе с доброволен труд или по какъвто начин прецени за подобряването на материалната база на училището и училищния двор. Подкрепа и поздравителен адрес се отправиха и от кмета на Община Плевен - Проф. д-р Димитър Стойков.