В СОУ "Иван Вазов" изпратиха четвъртокласниците с тържествена церемония (Снимки)

Децата от всяка от шестте паралелки носеха академични шапки

Песни, танци, фойерверки, много вълнение и радост съпътстваха церемонията по завършването на 4 клас в СОУ „Иван Вазов”, съобщават от учебното заведение.

На 29 май, от 21:00 часа в двора на училището се проведе тържеството по изпращането на випуска. Развълнуваните четвъртокласници, водени от класните си ръководители, се подредиха във футболното игрище под звуците на химна на училището. Децата от всяка от шестте паралелки носеха академични шапки в различни цветове, които символизираха тяхното завършване.

Директорът на училището, Димитър Митев, произнесе реч, с която пожела на децата да се представят все така добре и старателно и в оставащите години от обучението им, както и да изкарат едно хубаво и весело лято. Удостоверенията бяха връчени едно по едно на всяко от децата, лично от него. Паралелно с обявяването на имената на четвъртокласниците течеше и слайдшоу с техни снимки от първи клас.

Всички гости, сред които главно родители, бяха впечатлени и развълнувани от зарята, която беше наистина зрелищна. Наред с нея, малчуганите пуснаха в небето връзки с балони в цветовете на българското знаме.

В края на тържеството, като на едно истинско завършване, четвъртокласниците хвърлиха своите шапки във въздуха, с което отбелязаха и края на програмата.