В НУ "Христо Ботев" тържествено изпратиха четвъртокласниците (Снимки)

Малчуганите получиха своите удостоверения днес

В НУ "Христо Ботев" - Плевен тържествено бяха изпратени четвъртокласниците от випуск 2015 г., които през годините показаха високи резултати и отлично се представиха на Националното външно оценяване.  Tази сутрин в зала "Катя Попова" те получиха и своите удостоверения за завършен начален етап на основното образование.

Впечатляващи са резултатите по математика на Йоан Руменов Василев и Валентин Митев по шахмат и на ВГ "Ботевци пеят" към НУ "Христо Ботев" с ръководител Валентина Николова, които завоюваха множество награди през учебната година.

Училището може да се похвали с работата си по проекти като Проект УСПЕХ, Модернизация на училищната база, Чиста околна среда, Национална програма "ИКТ в училище" и като домакин на Европейско кенгуру, Spelling bee и други. Всички стаи са обновени и разполагат с мултимедия, и интернет, обновена компютърна зала, интерактивни дъски, подобряващи качеството на обучение в училището. Стаите са ремонтирани, сменена е подовата настилка с ламиниран паркет, подновени са чиновете, масите и столовете.

Построена е нова зелена класна стая в двора на училището, която по график учениците ежедневно използват в своите занимания. Училището разполага с модерен логопедичен кабинет.