Уникална спортна площадка ще събере имената и постиженията на най-великите плевенски спортисти

Плевенското Сдружение „Рицари без броня“ се включи в кампанията „Да изчистим България заедно“

На 17-ти май (Световният ден на спорта), Плевенското Сдружение „Рицари без броня“ се включи в кампанията „Да изчистим България заедно“, почиствайки района около първата площадка за стрийт фитнес в Плевен, изградена по инициатива от основателите на сдружението. Спортното съоръжение се намира в Девети квартал срещу стадион „Белите орли“- любимо място за спорт и отдих на младите плевенчани.

„Рицарите“ обявиха и намерението си да изградят поне още една такава, която обаче ще бъде уникална по рода си: заобиколена от имената и постиженията на успешните плевенски спортисти, допринесли за спортната слава на Плевен.

"Така победите на нашите съграждани ще мотивират младите хора да последват техния пример. Започнали са разговори с някои от спортните величия на Плевен за оказване на финансова подкрепа за реализиране на инициативата. Предстоят още много срещи, от които се надяваме да наберем нужната сума за този проект. Средствата са единственото нещо, което е възможно да ни попречи да осъществим проекта ни. Бъдете с нас!", призоваха от сдружението пред Plevenutre.bg.

Всеки може да помогне на сметката на сдружението:

IBAN: BG28IORT73801036939700 BIC: IORTBGSF ИНВЕСТБАНК

ТЕЛЕФОН ЗА КОНТАКТ: 0896 66 32 27