Баба Петра от Червен бряг навърши 100 години!

Кметът Павлин Фильовски честити празника на столетничката

Красив букет цветя, торта и сърдечни поздравления изпрати кметът на Община Червен бряг, Павлин Фильовски на столетницата Петра Дашкова. На 10 май баба Петра навърши 100 години, а рождения си ден тя отбеляза с част от най-близките си хора – син, снаха, внука Павлин и неговата съпруга и една от пра-правнучките.

С много упоритост и воля баба Петра е преодолявала трудностите в дългия си и нелек житейски път, но днес е щастлива, че оставя диря след себе си и се радва на обичта на син и дъщеря, на внуци и пра-правнуци.

Кметът, Павлин Фильовски бе изпратил своите благопожелания в поздравителен адрес, в който се казваше: „Навръх Стотния Ви Рожден ден ми позволете да Ви благодаря от свое име и от името на Община Червен бряг за всичко, което сте постигнали и за което сте се трудили упорито, честно, достойно и всеотдайно. От все сърце Ви пожелавам крепко здраве!”.

Баба Петра с лекота духна 100-те свещички на специално приготвената за празника торта, а после вдигна наздравица с шампанско, което нейният син Йотко гръмна в чест на вековния й юбилей, известяват на сайта си от Община Червен бряг.