Вълнуваща "Среща на поколенията" отбеляза празника на ДФСГ "Интелект" (Снимки)

Учители, ученици и гости уважиха тържеството по случай 25-годишнината на гимназията

ДФСГ "Интелект" отбеляза своя 25-годишен юбилей с тържествена вечер, минала под надслов "Среща на поколенията". На вълнуващото събитие в ресторанта на хотел "Ростов" присъстваха много от завършилите гимназията през годините, вече успели в своята професионална реализация млади хора, а също така преподаватели и директори, оставили част от своя опит и дали много за израстването на ДФСГ ”Интелект” като едно от най-желаните училища в региона. Редица специални гости също уважиха празничното мероприятие.

Директорът Емил Райков сподели, че за 25 години гимназията е успяла да утвърди позициите си, но пред нея се задават нови сериозни цели и предизвикателства. Гостите на "Среща на поколенията" имаха възможността да се запознаят с историята на ДФСГ ”Интелект” чрез специален филм, събрал в себе си най-важните моменти от развитието на школото.

За доброто настроение на всички пък се погрижиха Дани Милев и Неделяна Христова, нашумяла с участието си в реалити шоуто "Музикална академия". Няколко поколения учители и ученици споделиха дансинга, а тържеството завърши с разрязването на празничната торта от г-н Емил Райков.