Стефан Доровски: Спартак няма да има проблеми с лиценза

Ще търсим след някоя друга година и пробив в "А" група, заяви Доровски

"Играем за победа всеки мач, за да се върнем там, където ни е мястото - при професионалистите", заяви Стефан Доровски в ефира на Канал 3. Членът на управителния съвет на Спартак (Плевен) сподели, че има още 6 кръга до края на шампионата, но пред тима няма друга алтернатива, освен първото място.

"Треньорското ръководство си върши добре работата и подхождаме с респект към всеки противник, няма подценяване, но за Плевен нищо друго не е актуално. Нашите фенове са разглезени и знаят къде се намираме във вечната ранглиста - "В" група не е дразнител за тях", допълни Доровски.

"Нашият отбор е млад. Подхождаме с перспектива. Не искаме да слагаме каруцата пред коня, нека завърши шампионата и тогава ще говорим за селекция. Много от нашите играчи играят в другите отбори. Имаме ли условията да ги върнем, ще се радваме на добър отбор. Залагaме на местни момчета и патриотизъм. Спартак (Плевен) ще търси след някоя друга година и пробив в "А" група. Там ни е мястото", категоричен бе един от ръководителите на клуба.

"Плевен е длъжник за базата. Надявам се с помощта на кмета проблемите да се решат и базата да бъде на нивото на професионалния футбол. С известни реконструкции вярвам, че ще получим лиценз за "Б" група. Базите обаче не могат да се изградят без помощта на общината и държавата", каза още Доровски.