Плевенчанин атакува Световната федерация по кеч (Видео)

Иван Костадинов кандидатства за участие в шоуто "WWE Tough enough"

Плевенчанинът Иван Костадинов се устреми към постигането на голямата си мечта - пробив в Световната федерация по кеч! Каскадьорът и актьор ще се бори за участие в реалити шоуто "WWE Tough enough". В него участниците минават през професионално обучение по борба и се конкурират за договор с WWE (World wrestling entertainment).

Припомняме, че Иван нашумя покрай участието си в "Непобедимите 3" и други холивудски продукции. Последния филм, за който се е снимал е продължението на "Код: Олимп" с Морган Фрийман и Джерард Бътлър. Плевенчанинът е и сред създателите на първата българска кеч федерация "Bulgarian Wrestling Entertainment" - BWE.

Иван и приятелите му от "Evdemonia Stunt Team" са заснели специално видео, което е събрало част от изявите му и ще е неговата визитка пред "WWE Tough enough". В клипчето той отбелязва, че кечът си остава неговата най-голяма страст.

В момента в WWE имаме един българин - Мирослав Барняшев от Пловдив, който се подвизава с псевдонима Русев, така че мисията на Иван изобщо не е невъзможна и му стискаме палци.