Бърканичков и Левски 2007 срещу Етър - в ефира на Канал 3

За плевенските любители на футбола предстоящото дерби ще бъде доста интригуващо

Първият домакински мач на Левски 2007 през пролетния полусезон ще бъде предаван пряко по Канал 3. Това ще се случи тази неделя, 29 март от 15.00 часа, а съперник на Бърканичков и компания ще бъде силният тим на Етър (Велико Търново). От Зоналния съвет на Българския футболен съюз са променили началния час на дербито, по молба на столичната медия с цел важният сблъсък да бъде излъчен в ефира на телевизията.

По програма всички срещи от предстоящия 16-ти кръг на Северозападната "В" група са на 29 март (неделя), като започват вече от 17.00 часа заради смяната на часовото време в неделя рано сутринта, пише plevensport.eu. Само мачът между Левски 2007 и Етър е изтеглен час, заради излъчването му по телевизията.

За плевенските любители на футбола предстоящия дерби-мач ще бъде доста интересен предвид факта, че в състава на Левски играят доста бивши футболисти на Спартак (Плевен), между които Светослав Бърканичков, Мариян Блажев, Теодор Михайлов, Симеон Рудашки, Станислав Иванов, Антонио Иванджиков, Тони Паликрушев и други. Наличието на доста плевенски футболисти в отбора на домакините предвещава срещата да бъде интригуваща.