Убиецът на Пепи съжалявал за зверството

Свидетелски показания довели до бързото залавяне на Тихомир

Убиецът на 34-годишния Пепи съжалявал за фаталната развръзка на скандала им, научи plevenutre.bg от близки до разследването.

Както вече стана ясно, битов скандал довел до трагичната смърт на младия плевенчанин. Убиецът Тихомир Д. имал да прибира дребен борч, но след поредната невъзможност да си го получи, го избила агресия. Решил да респектира Пепи с наказателен бой. 38-годишният мъж обаче се увлякъл, и без да осъзнава, сложил край на живота му. По непотвърдена информация, при един от ударите, Пепи си е ударил главата в нещо и точно това се оказало фатално.

Свидетелски показания помогнали на разследващите за бързото разрешаване на случая. Tялото на Пепи бе открито в квартирата му на ул.”Найчо Цанов” навръх 3 март, но смъртта е настъпила часове преди това.

Припомняме, че по искане на прокуратурата Тихомир бе оставен за постоянно в ареста, тъй като бе посочен за личност с много висока степен на обществена опасност и може да извърши друго престъпление, а също така съществува реална опасност да се укрие от правораздавателните органи.

За извършеното убийство законът предвижда затвор от 3 до 10 години.