Родителите на Вероника изключват самоубийство

Траур обзе социалните мрежи - хората са потресени от поредната трагедия

Националният празник бе помрачен от новината за трагичната гибел на 23-годишната Вероника Здравкова. Студентката от Никопол бе открита от възрастен рибар по-рано днес, захвърлена във водите на река Янтра.

Тялото на момичето вече е откарано за аутопсия, като предварителните коментари сочат, че най-вероятно е била удавена. Няма потвърждение все още, че е била и изнaсилена. От "24 часа" пишат, че панталоните на момичето са били смъкнати, виждали се червени бикини. Нагоре тялото е било облечено. На лявото слепоочие пък имало хематом. Прокурори и полицаи от Велико Търново отказваха да дават изявления, но в късния следобед тъжната вест официално бе потвърдена от ОД на МВР в града.

Стотици коментари заляха социалната мрежа след появата на неприятната вест. Хората са потресени от поредната трагедия и изказват съболезнованията си към близките на момичето, които до последно се надяваха да видят дъщеря си жива и здрава. Родителите Трайчо и Надя са убедени, че Вероника не се е самоубила и напълно изключват тази версия.