18 фирми взимат участие в Четвъртото сватбено изложение

Те ще покажат стил, класа и последна мода в булчинските рокли

Днес Плевен отвори врати за поредното Сватбено изложение. Тази година града на Панорамата е домакин на Четвъртия сватбен форум, който ще продължи до 18 часа в неделя – 8 февруари в „Макси център“. Мотото на тазгодишното издание на събитието е „Малки истории за голямата любов“.

Както писахме досега, различното тази година ще е главното участие на деца, които са подготвили атрактивна програма за публиката. Организаторите обещават много демонстрации по време на изложението и още куп изненади.

На събитието ще се видят и всички 18 фирми от сватбения бранш, потвърдили сигурно участие. Те ще покажат стил, класа и последна мода в булчинските рокли и сватбени аксесоари. Поканени са и много нови гости, които не са били досега.

Припомняме, че лично управителят на "Макси център" обеща много изненади и награди за присъстващите. Това включва атрактивната томбола с изкушаващи подаръци - вечеря за двама, уикенд за двама, а голямата награда е четиридневна екскурзия до Турция. Условието за участие в томболата обаче е да се сключи договор със сватбена агенция или капариране на сватбена услуга.