Астролозите: 2015-та ще ни озари с много положителна енергия

Това ще е първата по-благоприятна година от много време насам

Астролозите обещават през 2015 г. да настъпят много по-благоприятни времена в сравнение с предходната година. Така процесите, които са разигравали и разпространявали хаос за последните няколко години най-накрая се обръщат. Всеки трябва да започне „на чисто“ своята лична година и да й придаде благополучие.

За символ на 2015 година се смята Дървената коза, придаваща положителна енергия. Късмет ще имат динамичните и активни хора, на тях работата ще им спори. На мързеливците и безделниците нещата няма да им се получат. Ето какво вещаят звездите за всеки отделен месец:

Януари - този месец ще донесе облекчение след напрегнатият период от годината на Коня. Благоприятно време за почивка, пътуване и големи покупки.

Февруари - този месец е благоприятен за нови начинания. Поставете си пред себе си ясни цели и те много вероятно да се реализират през годината.

Март- Прекрасно време да промените нещо в себе си. Благоприятно време за самоусъвършенстване.

Април - през този месец трябва да наблегнете на семейните отношения. Бъдете внимателни в покупките и взимането на кредити.

Май - носи енергията на бездействието и мързела. Желателно е да се съсредоточите върху най важната за вас сфера или дейност.

Юни - нестабилен месец за отношенията. Постарайте се през този период да избягвате конфликтите, не се опитвайте да доказвате своята правота. Месеца не е подходящ за нови начинания.

Юли - осъзнайте своите слаби и силни страни. Плановете ви ще се развиват в благоприятна светлина, но само в тези случаи, когато вие знаете какво точно искате.

Август - време за творчески начинания. Препоръчва се през този месец да се занимавате с тези дейности, които ви носят удоволствие и радост. Прекрасно време за изпълнение на вашите мечти.

Септември - подходящ е за активна дейност. Пред много хора ще се появят много нови възможности и перспективи.

Октомври - благоприятно време за начинания. Насочете своята енергия в помощ на хората.

Ноември - не благоприятно време за сериозни решения.. Не давайте връх на своите емоции. Благоприятен месец за пътуване и смяна на обстановката.

Декември - завършете всичко, което сте планирали, постарайте се да изпълните всички дадени обещания. Благоприятни ще са покупки за дома и финансови вложения.