Ивайло Петев със специален подарък за Слави Трифонов

Новият селекционер на България призна, че е оптимист

Слави Трифонов се сдоби със специален подарък от Ивайло Петев, който гостува в шоуто му снощи. Новият селекционер на България подари фланелка "Trifonov" с номер 1 на гърба й, а шоуменът от Плевен пък благодари и оприличи госта си на "един достоен мъж".

Бившият наставник на Лудогорец и АПОЕЛ Никозия откровено говори за инцидента със събличането на "Герена" и предизвикателството да поеме националите ни.

"Първо, въобще не очаквах това нещо. Половин час по-рано преговарях с ръководните органи на Левски. Това не бяха фенове на Левски! Всичко бе дирижирано. Можеше да повлияе много лошо на кариерата, но всъщност ми помогна. Пак казвам, това не бяха фенове на Левски“, категоричен бе Петев.

"Изключително горд се почуствах, когато разбрах, че ще водя националния отбор. Това е едно голямо признание за качествата ми и съм благодарен за възможността. На 28 март очаквам пълен стадион! Мачът с Италия е от изключително значение. Смятам, че имаме качествата да ги изненадаме. Аз съм много голям оптимист.“, каза още треньорът на националите.