Седмичен хороскоп: 20-25-ти октомври

Скорпиони - предстои ви седмица за срещи с приятелите

ОВЕН

През седмицата нещата ви ще бъдат центрирани основно вкъщи – може да ви се наложи да се занимавате с родители, деца и пр. Кариера: Възможни противопоставяния, които само изглеждат такива, а всъщност ви помагат да решавате важни, отложени въпроси, или просто да израствате. Любов: Динамични промени, най-вече за добро.

ТЕЛЕЦ

Седмица, оцветена основно в цвета на забавленията и приятните неща. Възможно е да ги откриете дори в най-привичната си и рутинна дейност, дори в задълженията! Кариера: Успехи и добра преценка. Почти няма възможност да бъдете излъгани или вие сами да се излъжете. Любов: Ще смесите любовта с работата, което може да значи и просто –любов основно към работата. Не се отчайвайте – тя ще ви отговори подобаващо!

БЛИЗНАЦИ

Седмица под знака на патрньорството. Възможно е да срещнете свои стари приятели, с които отдавна не сте се срещали, или да се сблъскате с нов, но дългогодишен занапред партньор. Кариера: Хубава седмица в това отношение. Дипломатичност и разум. Любов: Противопоставяния, но съчетани с висока интелигентност, което значи, че определено тази седмица ще ви бъде интересна в любовно отношение.

РАК

Спокойна седмица, която ще ви даде възможност да се срещнете със самия себе си, да изясните емоциите си и да ги канализирате в добра посока. Възможни са пътувания. Кариера: Възможни са леки търкания в работата, които обаче ще използвате по най-добрия за вас начин. Любов: Принципно сте домошар, но през тази седмица любовта ви няма да е центрирана вкъщи. Което, най-неочаквано, я прави още по-интересна за вас.

ЛЪВ

Седмица, в която блестите. Повече от миналата! Въпроси, свързани с наследства. Кариера: Проявявате мъдрост и далновидност. Успехи и удовлетворение. Любов: Силни страстни изживявания, но и преосмисляне на някои неща.

ДЕВА

Седмица за цялостно подреждане и изчистване на дома. И понеже вие често сте парадоксални личности, възможно е да го направите това по време на път! Кариера: Хубави неща и добри постижения. Любов: Предпочитате работата пред любовта. Но ако се налага – винаги можете да комбинирате нещата.

ВЕЗНИ

Седмица за динамични промени и действия, съчетани успешно с вашата дарба за дипломатичност и умереност. Кариера: Както миналата седмица - повече от добри постижения. Любов: Прекрасно време за любов!

СКОРПИОН

Седмица за срещи с приятели и забавления извън дома. Кариера: Успехи. Ще бъдете силен и непобедим. Ще успеете да наложите това, което преди не сте успели. Любов: Лека несигурност.

СТРЕЛЕЦ

Седмица за устрем и за действия във всички направления. Има вероятност, ако прекалите, да бъдете разтърсени по-сериозно, отколкото сте очаквали. Затова – просто внимание! Кариера: Успехи, особено, ако работата ви е свързана с психическото. Любов: Ще се поддадете на някаква страст, но това ще ви бъде от полза!

КОЗИРОГ

Седмица за хубави печалби – във всички области. Неочаквана помощ от приятели. Кариера: Забавяне в някои аспекти, но нещата вървят. Любов: Благоприятна седмица. Работата не пречи на любовта.

ВОДОЛЕЙ

Общо чувство на ограничаване в материалното, което няма да ви е много приятно. Но ще се справите! Кариера: Общата нагласа, противо а очакваното, ще ви донесе печалба – и материална, и нематериална. Любов: Нестандартни преживявания, които ви вдъхновяват!

РИБИ

Седмица под знака на близки хора, роднини. Може да имате добри преживявания с тях, може да ви излъжат – внимавайте! Кариера: Откриват ви се неподозирани дълбочини. Това може да е за добро, може и да нее – от вас си зависи. Любов: Предпочитате работата през любовта, но няма как да й избягате!