Хилда Казасян идва в Плевен с най-добрите джаз музиканти

Хилда Казасян ще забива с бенда си на 24 октомври

Хилда Казасян ще пее в Плевен на 24 октомври в Плевен. Мястото е "LIFE restaurant, pizzeria & wine bar", а началният час на събитието е 20.00 часа. Изпълнителката пристига със своя бенд, който е съставен от най-добрите БГ джаз музиканти.

Христо Йоцов - носител на двете най-престижни европейски награди за джаз-1985 в Белгия и 1986 - в Германия. В периода 1982-89 е барабанист и аранжор на Биг-бенда на Българското радио. От 1989 води клас по ударни инструменти в отдел “Поп и джаз” в Национална Музикална Академия, професор.

Живко Петров - Виртуозен пианист, композитор и аранжор, завършва Музикалната академия "Панчо Владигеров" с две специалности - пиано и валдхорна. Заедно с Христо Йоцов на 27 октомври 1997 г. Jazz Breakers се качват на една сцена с неповторимите The Yellowjackets, концертрира в България и чужбина заедно с майстора на цигулката Васко Василев, с джаз звездите Йълдъз Ибрахимова, Милчо Левиев и Вики Алмазиду, Камелия Тодорова и Хилда Казасян. Живко има издадени няколко албума с джаз стандарти и авторска музика.

Милен Кукошаров - Той е от Пловдив и е бивш член на Каффе, а в момента свири в салса бенда Тумбаито и в много други формации. Участва в проекти на Графа, Любо и Митко Рупчев. Съвместно с Теодосий Спасов издава "Мъка по село" и "Вторник 1 Април", които са съавторски произведения.Подгрявал концерта на Световноизвестният британски изпълнител Сийл.