Владислав Николов връчи дарение на млади таланти

ГЕРБ подпомогна финансово плевенски деца за участие в тв фестивал в Анталия

Благодарение на финансовата помощ на ПП ГЕРБ Плевен две талантливи плевенски деца ще участват в телевизионен фестивал в Анталия. Кандидатът за народен представител от ГЕРБ за Плевен Владислав Николов връчи договорите за дарение на майките на Анджели Ангелова и Цеца Сълева. Във фестивала ще участват деца от цял свят.

„Обиколихме всички партии, за да помолим за финансова помощ. Навсякъде ни обещаха, но се оказа, че са били само думи. Наложи се през ден да висим пред кабинетите в техните офиси, за да ни отпращат с поредното фалшиво извинение. Единствено ГЕРБ спази достойно поетия пред нас ангажимент и днес ние получихме договорите за дарение. Благодарение на ПП ГЕРБ децата ни ще покажат своя талант и зад граница.”, каза майката на седемгодишната Анджели Анелия Атанасова.

„ПП ГЕРБ спря разходите си рекламни материали и пренасочи средствата, предвидени за предизборна кампания в помощ на пострадалите от наводненията. Финансовата помощ, с която ще насърчим тези две талантливи плевенски деца да развиват своите умения и дарби, също са смислено вложени пари. Вместо да харчим пари за брошурки и плакати, ние от ГЕРБ инвестираме в човешките съдби и мечти”, обобщи кандидатът за народен представител от ГЕРБ за Плевен Владислав Николов.

На първи октомври в Анталия седемгодишната Анджели ще се представи с песен на Ала Пугачова и латиноамерикански танц, а година по-голямата Цеца – с испански танц, песен на Филип Киркоров и ще свири на пиано.