Партизан и Левски не можаха да се победят

Двата тима запазиха дистанцията помежду си в класирането след 1:1 в Червен бряг

Отборът на Партизан не успя да победи в областното дерби Левски 2007 навръх празника на Червен бряг. Възпитаниците на Григор Петков бяха близо до успеха, след като поведоха рано, но гостите направиха 1:1 в края на срещата и измъкнаха ценна точка, пише plevensport.eu.

В 12-ата минута Дилян Димитров подаде на капитана Петров, който беше подкосен в наказателното поле и главният съдия Мирослав Михайлов отсъди дузпа. Именно потърпевшият се нае да изпълни удара и бе точен - 1:0. В 78-ата минута бившият играч на Спартак (Плевен) Мариян Блажев простреля вратаря на Партизан и възстанови равенството - 1:1.
След като си поделиха точките двата отбора запазиха дистанцията между тях в класирането, като Левски 2007 заемат шестото място със 7 точки, а с точка след тях са Партизан. В следващия пети кръг Партизан ще бъде за трети пореден път домакин, като ще посрещне Академик (Свищов). На отбора от град Левски пък му предстои ново областно дерби, като на 14 септември от 17.00 часа ще има визита в Никопол на местния Ситомир.