Хороскопът за 29 август

Близнаци - предстои ви труден петък

ОВЕН (21.03 – 19.04) В петък се притеснявате за финанси, но не прехвърляйте безпокойството си и на Деви. Овните имат доста предложения за нови партньорства и дейности, да подбират внимателно, в някои екипи ще залагат на хитруване, заобикаляне на закона. Не е за вас, отклонете тактично поканите. Шефовете ви познават като принципни професионалисти, ще помагате и на колеги да се справят с пречки.

ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05) В края на седмицата се взирате във всеки детайл на начинанията си, близки Скорпиони ще ви накарат да се почувствате доволни от постигнатото. При Телците влиянията са от вторник, има пречки, често трябва да отстъпват от предварителния замисъл. Няма да се отрази зле на резултата, дайте си време да привлечете подкрепа от шефове, да доусъвършенствате проекта и ще успеете.

БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06) Труден петък, в работата проблемите се трупат и споровете започват направо от нищо. Много Близнаци ще избягват този начин за решаване на проблемите, с бдителност и предвидливост ще постигнат повече, а и ще запазят добрите си взаимоотношения с околните. Вечерта е за близки, влюбените вече мислят за сериозна връзка, съжителство, дом и шансът ще им помага да изпълнят мечти.

РАК (21.06 – 21.07) Петък идва с трудности и успехи. Раците са мобилизирани и настроени ведро, няма да драматизират пречки пред плановете си, несъгласия на околните. В резултат другите ще намират най-сетне основание да подкрепят усилията ви, да поемат с вас общи делови отговорности. Ще приключите задачите си в срок, печалбите са добри и вие си освобождавате време за куп развлечения с близки.

ЛЪВ (22.07 – 22.08) Хубав петък, действате много внимателно по делови и лични проблеми и не създавате поводи за спорове с близки хора. Лъвовете преодоляват някакви свои огорчения и колебания. Ако пък с вас са споделяли разочарования, грижи и тревоги – ще окуражите събеседници, ще подскажете да видят пречките от друг ъгъл. И да сте грешили, ще се поправите, ще спечелите пари и уважение.

ДЕВА (23.08 – 22.09) В петък Овни ви карат да бъдете по-пестеливи. Техните финансови проблеми са си техни, вие ще се оправите. Девите упорито работят по поетите делови задачи, но ако се натъкват на трудности, и днес да помислят в каква посока да пренасочат усилията си. Има условия за разширяване на периметъра ви на дейности, но обмислете детайлно стъпките, съветвайте се с влиятелни близки.

ВЕЗНИ (23.09 – 22.10) Засилват се влиянията от вчера, деловите промени ще вървят по-леко, ако обедините сили с колеги, познати. При някои Везни водеща е любовта, това ще бъде характерно и през уикенда. Идеите ви за изява и печалби са добри, може да включват и целия екип, привличайте съмишленици тактично, ако трябва – първо помогнете да си решат проблеми, после възлагайте неща. Ще успеете.

СКОРПИОН (23.10 - 21.11) Доволни сте от финала на деловата седмица, ще накарате и близки Телци да се радват на постигнато и спечелено. Доста Скорпиони сега малко ограничават дейността си, начинанията са все с приятели и роднини. Няма да съжалявате. Първо, те бързат да се притекат на помощ, а ако не могат лично, предоставят ви връзките си. Второ, няма игри и интриги, всички допринасят за резултата.

СТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12) Като в четвъртък хвърляте голяма енергия в екипни начинания, гоните печалби за себе си, а и за другите. Стрелците внимателно да подбират сътрудници, някои много се хвалят, но в работата хич ги няма, а общите задачи са спешни. В други случаи ще имате късмет не само да свършите нещата, а да влезете в по-доходна дейност. Помислите и за благотворителност.

КОЗИРОГ (22.12 – 20.01) Все още се чувстват влияния от четвъртък, натъквате се на нови трудности и не парадират с делови резултати. Козирозите да окуражават и Риби да не отстъпват пред проблеми. Можете да привлечете доста сътрудници, обаче се пазете да не ви заразят с колебания и песимизъм, често ви споделят грижи. Намирате сили да помагате, макар че главното е работата ви, новите умения.

ВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02) Този петък имате да уреждате доста делови и административни проблеми. Водолеите да се запасят с търпение, често тактът и компетентността им ще привличат по-бързо помощ от колеги, отколкото справедливите и остри забележки. Е, с някои хора може и да преустановите партньорството. С чиновници ви е трудно, но сте се подготвили и ще защитите правата си.

РИБИ (20.02 – 20.03) В петък не споделяте нашироко идеите си, но личи, че трудностите много ви тежат. Близки Козирози ще ви окуражават да не отстъпвате. Няма и как, доста Риби имат грижи за успеха на екипа, за домашни и приятели. Ще се справите с проблемите, умели организатори сте, а и интуицията ви подсказва печеливши ходове. Шефовете може да ви критикуват, но ще се види, че не е основателно.