Цецка Цачева: Очакваме пробив в Белене на изборите

"Целта ни е да сме първа политическа сила в областта", заяви Цецка Цачева в Плевен

На пресконференция днес политическа партия ГЕРБ обяви своята листа в 15 МИР – Плевен. На събитието присъстваха Цветан Цветанов, Цецка Цачева, Владислав Николов, кметът проф. Димитър Стойков, както и Мартин Митев. Както стана ясно водачът на листата е Цецка Цачева, втори след нея е Пламен Тачев, който е общински ръководител на партията в Червен бряг. Третото място се заема от Владислав Николов –координатор на ГЕРБ за Плевенска област.

"Имаме за цел да бъдем първа политическа сила в областта, не само в по-големите общини. Очакваме и пробив в Белене, където гражданите традиционно очакват да се изпълнят заканите на основните ни опоненти от БСП да се даде старт на Белене, заяви г-жа Цачева. Тя допълни, че за последната година и няколко месеца, с мандатоносител БСП е станало ясно, че това е поредния балон на популизма, който се е спукал и допълни, че ще бъде обърнато специално внимание по този въпрос по време на предизборната кампания.

“Ще докажем несъстоятелността на това, което и тази сутрин бе изговорено от Румен Гечев, че рестартът на Белене е въпрос на две седмици“, заяви бившата председателка на Народното събрание. Ето и имената в листата на ГЕРБ:

1. Цецка Цачева

2. Пламен Тачев

3. Владислав Николов

4. Мартин Митев

5. Ралица Добрева

6. Емил Абрашев

7. Мирослав Траянов

8. Валери Желязков

9. Дочко Дочев 1

0.Зорница Петрова

11.Георги Георгиев

12.Димитринка Павлова

13.Бистра Павловска

14.Детелин Василев

15.Цецо Луканов

16.Валери Лачовски

17.Илияна Гложенска

18.Йонка Макавеева