Хороскопът за 28 август

Деви - не прибързвайте

ОВЕН (21.03 – 19.04) За четвъртък имате много делови и лични задачи, близките ви винаги разчитат на услуги и подкрепа от ваша страна. Само че за Овните това може да бъде и доста изнервящо. Днес си спестете споровете с околните, ако ви подтикват към уж по-печеливши начинания, добре преценявайте рисковете, не бива да губите. Ако сте отпускари, организирайте нещата, за да съчетаете полезно и приятно...

ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05) И за вас четвъртък ще окаже по-напрегнат, имате куп делови и лични задачи. Но проблемът не е в работата, Телците са старателни и ще я свършат в срок и добре. Дразни ви да откриете, че усилията ви не са оценени, някои ви показват даже пренебрежение. Бързо ще сложите нещата по местата им, знаете какво можете и какво заслужавате. Ако сте били в отпуск, май мъчно превключвате.

БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06) В четвъртък не сте в силна позиция колкото и да се мъчите като Лъвове да уловите шанс и да реализирате идеи. Близнаците са находчиви и планират интересни начинания, но ако прибързват – резултатът няма да е такъв, какъвто им се ще. В много случаи ще пилеете време без да свършите важни неща, това не радва. Обещаете ли помощ на колеги, познати, близки, дръжте на думата си.

РАК (21.06 – 21.07) Този четвъртък упорствате доста в работата, но ако Козирози ви съветват да не подчертавате постигнатото, няма да слушате. Раците просто имат потребност от признание и то няма да се бави дълго, усилията им наистина са много резултатни. Някои се готвят за отпуск и на финала трябва да приключат бързо с редица ангажименти, колегите ще се чудят на професионалните им умения.

ЛЪВ (22.07 – 22.08) В четвъртък не се хващайте за амбициозни планове, макар че имате и в запас. Лъвовете като Близнаците трябва да проявят упорство по рутинните си задачи, семейни ангажименти също ще бъдат изпълнени с тяхната намеса, помощ. Вечерта е за по-дълъг отдих, ако нямате възможност да вземете кратък отпуск. Докато почивате ще подредите приоритетите си, ще дойде време за начинания.

ДЕВА (23.08 – 22.09) Четвъртък е труден, в работата, с финанси и имущество е добре да бъдете по-предпазливи. Девите обикновено преценяват много точно рисковете, сега да не прибързват дори да ги подразнят някои критични бележки на околните... Вие преглътнете, отстъпете, важно е да свършите задачите си. Имате нужда от отдих, но не прехвърляйте ангажименти на други, може и да не се справят.

ВЕЗНИ (23.09 – 22.10) Днес и особено утре трябва да се съобразявате с промените, които започват в деловата сфера. Доста Везни си имат домашни ангажименти, вероятно деца и родители чакат тяхната подкрепа за начинания. Не чакат и професионалните неща, още повече че в дейността на екипа откривате пропуски и ще искате да ги наваксате. Няма да съжалявате за старанията си, макар че са уморителни.

СКОРПИОН (23.10 - 21.11) Уморителен четвъртък, имате куп задачи, ала за изпълнението на някои е рано да се хващате. Ако Скорпионите овладеят нетърпението, ще се пазят от грешки и по-умело ще се справят с финансовите си проблеми. Втори от знака са доста колебливи, но не е време да търсят нов екип и партньорства, друга работа. Ако смятате да създадете семейство и дом, стъпка по стъпка ще сбъднете мечтата.

СТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12) В четвъртък и петък наблягате на колективни задачи, постигнатото ще радва и вас, и останалите в екипа. При група Стрелци сполуката идва след сериозни проблеми в деловата сфера, може да се преориентират към нова дейност, да се налага усвояване на още умения. Няма да загубите, не се плашете от трудности и критики. Част от знака са късметлии в любовта, ако искат - нека се обвържат. КОЗИРОГ (22.12 – 20.01) В четвъртък се държите на втори план в работата, но от Раци не го очаквайте. Влиянията се задържат и утре, макар и по-слаби. За доста Козирози се открива шанс да изпълнят стари мечти и желания, може да стане със съдействието на най-близки и обичани хора. Това ви прави наистина щастливи. Усилията ви са резултатни, печелите, ако използвате техника – гледате да е най-висока класа.

ВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02) Все още сте във властта на вчерашните влияния, обединявайте сили с околни, до края на месеца това е доста важно. Водолеите са общителни и ще намерят начин да привлекат колеги, познати и близки към проектите си, ако им трябва помощ – бързо ще намират. Поставяте си по-високи цели и ще се радвате на постигнатото. В редица случаи се пазете от колегиална ревност, а и интриги.

РИБИ (20.02 – 20.03) Труден четвъртък, някои от знака трябва да се справят със спешни делови задачи, други май са били разточителни в харчовете напоследък. Рибите да анализират нещата, дали не намаляват упоритостта си в работата. Ще защитите позицията си с повече трудолюбие, имате да наваксвате в учене, обществени ангажименти, обещания към близки. Предстои проверка, стегнете се за нея.