Плевенчанката Марина Декова доказа, че няма невъзможни неща!

След дълги години на обездвижване и лоши хранителни навици, сега Марина е бронзов медалист по бодибилдинг

Все още ли имате оправдания? Няма смисъл да ги търсите повече, защото Марина Декова ще ви помогне да намерите решения! Плевенчанката е ясно доказателство, че няма невъзможни неща. Стига да имаш воля и цел, която да гониш.

Марина Декова е персонален и онлайн треньор по фитнес от 2011-та година. Занимава се активно с бодибилдинг и понастоящем е състезател и бронзов медалист от Квалификациите за Балканското първенство в Пловдив 2014г., в категория "Бодифитнес". Тя също така е и Републикански шампион по вдигане от лег, без екипировка за 2014г. Заминавала се е активно с функционални тренировки и рехабилитация през последните 3 години. Марина е сертифицирана към "Фитнес Академия България" и "N.A.F.A".

Поради нездравословен начин на живот, обвързан с обездвижване и лоши хранителни навици, тя качва 15кг. и през 2009-та година решава да се върне в залата и да поправи нанесените щети върху здравето и визията си!

От тогава плевенчанката не спира да експериментира със себе си, издирвайки най-ефективните силови и функционални методики за укрепване, конструиране и усъвършенстване на тялото и неговите физически възможности и визия. Марина е горещ почитател на натуралните методи, които според нея са най-здравословният и ефективен способ за постигането на солидни дългосрочни цели при жени и мъже.

Понастоящем тя се занимава с десетки клиенти ежедневно и е автор на статии в Най-бързоразвиващата се мрежа за Фитнес и Силови Спортове - BodyConstructor. Планира да продължи състезателната си кариера и да трупа практически състезателен опит, който да й помогне да разшири кръгозора и солидната база от знания за Бодибилдинга.